Koolborstels op maat

Op onze website vind je meer dan 30.000 verschillende soorten koolborstels voor bijvoorbeeld handgereedschap, huishoudelijke apparaten, scootmobielen en vorkheftrucks. Toch kan het voorkomen dat we de koolborstels die je nodig hebt, niet in ons assortiment hebben of in onze webshop aanbieden. Dit is geen probleem, want we kunnen alle koolborstels op maat maken!

Zoek je koolborstels met bepaalde afmetingen en kun je deze niet terug vinden in ons assortiment? Dan is het misschien interessant om ze speciaal passend te laten maken. Om koolborstels op maat te maken, hebben we minimaal 1 van de originele borstels nodig. Deze hebben we nodig om de exacte afmetingen op te nemen en het materiaal van de koolborstel te analyseren. Het materiaal van de koolborstel is namelijk erg belangrijk. Zo gaat er in een kleine boormachine ander materiaal dan in een machine met een gelijkstroommotor.

Of je nu op zoek bent naar kleine koolborstels voor bijvoorbeeld een föhn of grote koolborstels voor bijvoorbeeld een windturbine dat is geen enkel probleem, de koolborstels worden speciaal op de door jouw opgegeven maten geproduceerd. We kunnen de koolborstels al op maat maken vanaf een minimale afname van 12 stuks. Binnen 2 weken kan je al geholpen zijn.